четверг, 9 января 2014 г.

"Антитіла" їдуть у маштабне турне!//Украинская группа" Антитела" едет к тебе!


Наприкінці 2013 року український гурт “Антитіла” випустив третю у своєму арсеналі платівку під назвою “Над полюсами”. Альбом містить в собі 15 пісень, які є абсолютно різними за звучанням і тематикою. Цікаво те,  що платівка має абсолютно різне стильове наповнення, тому такі балади як “Засинай мене” чи “Ідем, ідем” прийдуться до смаку навіть не поціновувачам рок-музики, а “Незалежний”, “Над полюсами” сподобаються справжнім любителям драйву.
До речі, саме пісня “Незалежний” була присвячена усім тим, хто стоїть на Майдані за нашу свободу і тим, хто живе з цим великим прагненням у душі. Як зазначив сам вокаліст гурту Тарас Тополя: «Замість тисяч слів і лавини філософствувань на тему #євромайдан, ми просто ділимось піснею.
Нехай вона допомагає всім, хто залишається, хто готовий щораз відстоювати свою гідність! На холоді, під дощем, протидіяти грубій силі, заради того, у що вірить! А ще, я переконаний, що вийти на площу – цього замало! Справжня свобода захована лише в опції “змінити себе”. Європа починається з голови кожного, а не з майдану.
Антитіла
Та усі композиції об’єднує одне: жага до свободи особистості, громадянина, який творить вільним і успішним себе і свою країну. Тож одразу на початку року гурт їде у грандіозне турне, яке охопить 33 міста України, Росії та Білорусі.Нагадаю у 2012 році Антитіла їздили містами України з туром “Мова”, що також був неперевершеним.  На концертах ви зможете насолодитися як новини піснями, так і найулюбленішими хітами від “Антитіл”. Дізнатися усі деталі про тур у Вашому місті можна на сайті:http://antitela.com.ua/tours-over-the-poles
Та у групі ВКонтакті: http://vk.com/antitela
Чи подобаються Вам “Антитіла”? Пиши! Чекаю твоїх відгуків! Особисто я люблю їх за правильну музику, правильні тексти та чітку життєву позицію. Вони говорять про те, що актуально і наболіло. Люби українську музику і чекаю тебе на концертах!

Комментариев нет: